Swype, ένα έξυπνο tweak | Cydia

Το Swype είναι ένα ωραίο tweak που φέρει ακόμα μία δυνατότητα του Android στις iOS συσκευές. Μας δίνει την δυνατότητα να περνάμε τα δάχτυλα μας πάνω από τα γράμματα που έχει η λέξη που θέλουμε να γράψουμε.

Το Swype είναι μια καινοτομία που κυκλοφόρησε για να πάρει την θέση του T9 που υπήρχε στα παλιά κινητά τηλέφωνα και χάρη στην μεγάλη του database να συνθέτει λέξεις πολύ πιο εύκολα.

Εφόσον η Apple δεν έδωσε και τόσο μεγάλη σημασία να δώσει αυτή την δυνατότητα στο iOS τώρα μπορούμε να το κάνουμε εμείς με το tweak του Andrew Liu, μόνο που η συσκεή μας θα πρέπει να είναι jailbroken.

Για να δοκιμάσετε αυτό το tweak μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες εφόσον έχετε κάνει jailbreak την συσκευή σας.

  • Ανοίξτε το Cydia και προσθέστε το repo http://wynd.x10.mx
  • Κατεβάστε από το mediafire το Swype Beta 0.1.0

Το Swype δουλεύει μόνο στις Apple native εφαρμογές και όχι σε αυτές που μπορούμε να βρούμε στο AppStore. Αντίθετα με την έκδοση για Android αυτή του iOS έχει αρκετά bugs και πολύ λιγότερες δυνατότητες, ελπίζουμε όμως να δούμε αρκετές διορθώσεις στις επόμενες εκδόσεις. Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε και ένα video με το Swype από τα παιδιά του iPhone DownloadBlog.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Op4t3h10vMU&feature=player_embedded[/youtube]

[ 9to5Mac ]