Μαζί μας φάγανε! | AppStore

Μία ακόμα εφαρμογή κάνει την εμφάνιση της στο AppStore που η ιδέα της βασίζεται σε αυτά που περνάει η χώρα μας τους τελευταίους μήνες. Η εφαρμογή του Γιώργου Αναγνώσταρου ονομάζεται Μαζί μας φάγανε! και σκοπός μας είναι να γλυτώσουμε τον καραγκιόζη από τους πολιτικούς!

[appscreens 446218928]

[app 446218928]

Περιγραφή

Γλιτώστε τoν Καραγκιοζη απο τους πολιτικούς που θέλουν να τoν φάνε!

Διαβάζουμε συνέχεια τa σχόλια σας και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Προς το παρόν δυσκολέψαμε το παιχνίδι, προκειμένου να μπορείς να χάνεις!

Επίσης βάλαμε νέα πρόσωπα και σταδιακά ίσως βάλουμε και τους 300 βουλευτές! Γενικότερα θέλουμε να το κάνουμε όσο πιο διασκεδαστικό γίνεται, για αυτό μην μας μαλώνετε, τωρα μαθαίνουμε κι εμεις απο Game Development, απλά δώστε μας ιδέες!

 

Συνοψίζοντας σκοπεύουμε να κάνουμε τα εξής:

  • Ποικιλία στην μουσική που παίζει, ήδη επεξεργαζόμαστε κομμάτια και βρισκομαστε σε επικοινωνία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα για να εμπλουτίσουμε την μουσική.
  • Προσπαθούμε να μαζέψουμε κατάλληλες φωτογραφίες πολιτικών ώστε να μπουν κι άλλοι στο παιχνίδι, καθώς λίγο-πολύ όλοι είναι μια μεγάλη παρέα..
  • Να έχουμε πολλές εναλλακτικές εικόνες για φόντο όπου να επιλέγονται τυχαία ώστε να μην εινιαι μονοτονο.
  • Να βάλουμε την Αγλαϊα (γυναίκα του Καραγκιόζη), ώστε και οι γυναίκες να εκπροσωπούνται καλύτερα!
  • Να βάλουμε κι άλλα κολπα στο παιχνίδι, ήδη το συζητάμε μεταξύ μας, αλλά θα θέλαμε πολύ και την γνώμη σας.

Σημείωση: Ήδη απο την Κυριακή έχω στείλει νέα έκδοση, αλλά περνάει έγκριση. Συγχωρήστε μας για την “προχειρότητα” αλλά θέλαμε να βγάλουμε γρήγορα μια αρχική εκδοση και στην συνέχεια να μας δώσει ο καθένας ιδέες για τις επόμενες εκδοσεις. Θα χαιρόμασταν πάρα πολύ εαν μας λέγατε και ποια πρόσωπα ή ατάκες θα θέλατε να μπουν σε επόμενη έκδοση.

Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις απο το http://mazimasfagane.blogspot.com

Η εφαρμογή είναι συμβατή με το iPhone,  iPod touch,  iPad και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.