Η Apple θα κυκλοφορήσει δύο μοντέλα iPhone τον Σεπτέβριο;

Σύμφωνα με κάποιες αναλύσεις αγοράς που διεξάγονται από Deutsche Back, υπάρχει μια πιθανότητα η Apple να αρχίσει να πουλάει περισσότερες από μόνο ένα μοντέλο συσκευές τον Σεπτέβριο που πολύ πιθανωεν να είναι το iPhone 4S και το iPhone 5 που όλοι περιμένουμε.

Ο Chris Whitmore της Deutsche Bank ισχυρίζεται ότι η εταιρία του Cupertino δεν θα μπορούσε να χάσει ούτε έναν που ονειρεύεται να αγοράσει ένα iPhone, αλλά δεν μπορεί να το αποκτήσει λόγο του ότι είναι ακριβό. Εταιρίες όπως η Nokia, η HTC, η LG, ή η BlackBerry και πολλές άλλες προσφέρουν συσκευές με 500€ – 700€ αλλά δεν παύουν να έχουν και αυτές από 300€  έως και 500€.

Έτσι σε αυτό το σημείο η Apple για να μην δισαρεστήσει κανέναν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μία συσκευή που θα φέρει μεγάλες οικονομικές καινοτομίες σε hardware, δίνοντας του μία μικρότερη τιμή από το πλήρες μοντέλο.

Έχουμε ακούσει αρκετές φορές την πιθανότητα να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο στην αγορά απο την Apple που θα μπορεί να δώσει περισσότερα κέρδη στην εταιρία του Cupertino.

[ 9to5Mac ]

 

2 thoughts on “Η Apple θα κυκλοφορήσει δύο μοντέλα iPhone τον Σεπτέβριο;

Comments are closed.