Apple Patent που θα εξαφανίσει από την αγορά όλα τα smartphones!

Όπως αναφέρει το site RazorianFly, η Apple κατάφερε να λάβει μία πατέντα που εκρεμμεί από το 2007. Η έγκριση αυτής της πατέντας θα δημιουργήσει διάφορες επιπτώσεις σε ολόκληρη την αγορά smartphones στην Αμερική και όχι μόνο.

Η είδηση έρχεται από το PCMag, και αναφέρει ότι η Apple μετά από 4 χρόνια κατάφερε επιτέλους να δηλώσει τις πατέντες για τα πιο σημαντικά στοιχεία (γραφικά και τα υπόλοιπα) που χαρακτηρίζουν το iPhone από το 2007.

Το να δηλώσει η Apple αυτή την πατέντα είναι αρκετά σημαντικό για έτσι δεν θα έχουν άλλες εταιρίες την δυνατότητα να παραβιάσουν τις πατέντες της Apple και εκτός αυτού όλες οι smartphone συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα έχουν multitouch τεχνολογία η οποία βρίσκεται σε σχεδόν όλα smartphones και τα tablets που κυκλοφορούν στην αγορά μέχρι σήμερα.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι όλοι όσοι έχουν φτιάξει συσκευές στις οποίες έχουν χρησιμοποιήσει τις τεχνολογίες που περιγράφονται σε αυτή την πατέντα της Apple θα πρέπει τώρα να πληρώσουν μεγάλα ποσά χρημάτων γτια να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνολογίες.

Το PCMag παρατηρεί ακόμα ότι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή από αυτά που αναφέρονται στην πατέντα. Στην πραγματικότητα σε αυτή υπάρχουν σημειωμένα διάφορα στοιχεία σχετικά με την χρήση της οθόνης αφής και την τεχνολογία multitouch η οποία υπάρχει σχεδόν σε όλες τις συσκευές που υπάρχουν σήμερα στην αγορά.

Με λίγα λόγια η Apple με αυτή την πατέντα βασικά περιγράφει το concept που έχουν σήμερα όλα τα smartphones και multitouch τεχνολογία και πλοήγηση στα μενού.

Μια πάρα πολύ καλή κίνηση από την Apple που αναγκάζει τώρα όλες τις εταιρίες να πληρώνουν χρήματα για να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία της.

[ RazoriaFly ]