Mac OS X Lion, καινούρια Login Screen, Reading List και Wallpapers

To Mac OS X Lion Developer Preview 3 κυκλοφόρησε πριν δύο μέρες με καινούρια χαρακτηριστικά στα οποία μπορούμε να δούμε μια ανασχεδιασμένη login screen, την Reading List του Safari και κάποια καινούρια wallpaper φυσικά με κάποιες μικρές αλλαγές.

Όπως και στο AirDrop βλέπουμε ότι τα εικονίδια των χρηστών ακόμα και στην login screen είναι στρόγγυλα και το γενικότερα theme της είναι θυμίζει αρκετά το iOS. Κάποιος αναγνώστης του 9to5Mac ανέβασε και ένα video στο οποίο μπορούμε να δούμε την νέα login screen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kTKPMdl2Kwg&feature=player_embedded[/youtube]

Στην προηγούμενη έκδοση είδαμε κάποια σημάδια στο Safari για το Reading List μία λίστα που μπορούμε να κρατήσουμε τα νέα που δεν μπορούμε να δούμε άμεσα για να τα διαβάσουμε αργότερα όταν θα έχουμε χρόνο, κάτι που θυμίζει τις υπηρεσίες Instapaper, Read It Later ή Readability που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό.

Πατώντας στο μικρό εικονίδιο με τα γυαλιά στο Safari εμφανίζεται μία μπάρα με όλα τα νέα που έχουμε κρατήσει στην Reading List μας. Τα αντικείμενα σε αυτή χωρίζονται σε αυτά που έχουμε διαβάσει και αυτά που δεν έχουμε και όλα αυτά φυσικά σε iOS στυλ.

To Developer Preview 3 του Lion έρχεται επίσης με μερικά απίστευτα καινούρια wallapaper. Αποκτήστε τα τώρα!

[9to5Mac]