Fast Five, η επιλογή της Apple για παιχνίδι της εβδομάδας (iPad)

Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει ένα παιχνίδι που θέλει να γνωρίσουν όλοι οι χρήστες του App Store. Το παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα είναι το Fast Five.trans.gif

Η εκρηκτική περιπέτεια επιστρέφει με μεγαλύτερη ταχύτητα. Στο παιχνίδι παίζουμε με τον Brian O’Conner ο οποίος είναι ενάντια στον νόμο και πρέπει να φτιάξουμε την τέλεια ομάδα από τους καλύτερους οδηγούς αγώνων.

[app 422299509]

Πάρτε στα χέρια σας το τιμόνι των ονείρων σας και αγωνιστείτε με διάφορους αντιπάλους στο απόλυτο παιχνίδι racing παρμένο από την ταινία.

Το επίσημο παιχνίδι της ταινίας!

  • Προσπαθήστε να ξεφύγετε από τον σκληρό ομοσπονδιακό πράκτορα Luke Hobbs μέσα από τους δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο, της Δομινικανής Δημοκρατίας, το Χονγκ Κονγκ και πολλά άλλα!
  • Πάρτε το τιμόνι των διάσημων αυτοκινήτων της ταινίας, συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων Dodge Challenger του 2011 και Dodge Charger 2011

Η πιο θεαματική αγωνιστική εμπειρία

  • Ανακαλύψτε το απίστευτο χαρακτηριστικό “Επαναφορά πίσω στο Χρόνο” και αποκτήστε μια δεύτερη ευκαιρία για να αποφύγετε δυσάρεστους στη γωνία ή για να αποφευχθεί η συσσώρευση.
  • Καταστροφικές στιγμές κατά τη διάρκεια των αγώνων: στοιχεία του περιβάλλοντος καταρρέουν ή εκρήγνυνται, αλλάζοντας το τοπίο, δημιουργώντας νέα εμπόδια!
  • Εντυπωσιακά εφέ με πολλά animations, ακόμα και κατά τη διάρκεια υψηλής ταχύτητας και σε πραγματικό χρόνο αντανάκλαση του δρόμου από τα σπινιαρίσματα του αυτοκινήτου σας.

Κατακτήστε την underground σκηνή των αγώνων δρόμου

  • Έντονο Multiplayer: Μοιραστείτε το μερίδιο της δράσης με τους φίλους σας ή πηγαίνετε απευθείας σε αγώνες ανάμεσα σε 10 παίκτες!
  • Προσαρμόσετε πλήρως το όχημά σας με πακέτα συντονισμού και ανεβάστε κατακόρυφα την απόδοσή του!
  • Απολαύστε πολλές ώρες μεγάλης ταχύτητας και διασκεδαστικής οδήγησης σε αγωνιστικά γεγονότα, που κυμαίνονται από διαγωνισμούς Drift μέχρι διαγωνισμούς αντοχής.

[appscreens 422299509]

Το Fast Five είναι διαθέσιμο στο AppStore και συμβατό με iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch 3ης και 4ης γενιάς και το iPad. Απαιτεί iOS 3.1.3 ή νεότερο.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jna6PMZR3E4[/youtube]