Xbackup, κάντε backup τα πακέτα του Cydia

Ένα καινούριο εργαλείο για backup στο Cydia είναι το Xbackup. Το εργαλείο είναι ίδιο με τα προηγούμενα που κάνουν αυτή την δουλειά όπως το APTBackup και το PKGBackup και μόλις το κάνουμε εγκατάσταση μας επιτρέπει να κάνουμε backup τα πακέτα της συσκευής μας.

Το εργαλείο αυτό αφού γίνει εγκατάσταση θα το βρούμε στο SpringBoard και ανοίγωντας το έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ένα backup από τα προγράμματα που έχουμε κάνει εγκατάσταση από το Cydia και να τα τοποθετήσουμε σε κάποιον ειδικό φάκελο μέσα στο backup του iPhone μας.

Κάνοντας συγχρονισμό με το iTunes ο φάκελος αυτός θα αντιγραφεί στο Mac έτσι ώστε να μπορέσουμε μετά από κάποιο restore ή update να επαναφέρουμε όλα τα προγράμματα που είχαμε από το Cydia εύκολα και γρήγορα.

Το Xbackup μπορείτε να το βρείτε στο Cydia στο repository του BigBoss και κοστίζει περίπου 1€. Στις μελλοντικές εκδόσεις ο developer θα προσθέσει πολλά καινούρια χαρακτηριστικά στην εφαρμογή που θα μας δώσουν μέχρι και την δυνατότητα να διαχειριζόμαστε το backup μας.