Επιλεγμένοι developers δοκιμάζουν πρωτότυπο iPhone 4 με τον νέο επεξεργαστή A5;

Σύμφωνα με ένα report του 9to5mac, η Apple έχει επιλέξει ορισμένους developers να δοκιμάσουν ένα πρωτότυπο iPhone με επεξεργαστή A5.

Τα iPhone αυτά, έχουν ένα συνήθη αριθμό μοντέλου που χρησιμοποιεί η Apple στα πρωτότυπα μοντέλα της και είναι βασισμένα στο iPhone 4, με την μόνη διαφορά του επεξεργαστή A5 που προφανώς, θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της ταχύτητας και των γραφικών στην επόμενη συσκευή. Σύμφωνα με το report οι συσκευές έχουν δοθεί σε developers που έχουν δημιουργήσει παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις για το iPhone, έτσι ώστε να τα ετοιμάσουν για το iPhone 5. Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με ισχυρισμούς το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Όπως με το πρώτης γενιάς iPad, η Apple αναγκάζει τους developers να αφήνουν τα πρωτότυπα iPhone στα γραφεία της εταιρίας τα βράδια, πιθανόν υπό αυστηρή επιτήρηση από τους εργαζόμενους της Apple ή του προσωπικού ασφαλείας.

Η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον A5 επεξεργαστή χωρίς περιορισμούς. Έχει ήδη ενημερώσει ορισμένους developers να βελτιώσουν τις εφαρμογές τους για το iPhone, έτσι ώστε να επωφεληθούν πλήρως από το νέο πανίσχυρο hardware του. Σε αυτούς τους developers, κυρίως σε αυτούς με παιχνίδια που έχουν υψηλές απαιτήσεις, έχει δώσει ένα iPhone 4 που αντί για A4, έχει A5 επεξεργαστή διπλού πυρήνα. Με βάση το εξωτερικό του τηλεφώνου, δεν είναι δυνατόν κάποιος να αναγνωρίσει ότι δεν είναι iPhone 4.

Σύμφωνα με το report, οι συσκευές αυτές δεν είναι τίποτα άλλο από τροποποιημένα iPhone 4 με επεξεργαστή αντί για τον A4, τον A5 – ακόμα και το OS είναι το ίδιο iOS 4 που έχουν όλοι οι χρήστες, ελαφρώς τροποποιημένο για να λειτουργεί με τον νέο επεξεργαστή. Όσο για το εξωτερικό, οι developers δεν έχουν δει τίποτα για το design του iPhone. Από την πλευρά του hardware, είναι λογικό να δίνει πρωτότυπα της συσκευής που πρόκειται να είναι παρόμοια με το τελικό αποτέλεσμα, στους developers. Ο νέος επεξεργαστής σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί στο 100% από τους developers, οι οποίοι έχουν άπλετο χρόνο να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους με αυτόν. Τέλος όταν παρουσιαστεί το preview του επόμενου iOS στο WWDC ’11, οι ίδιοι developers θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους στο ίδιο iPhone με τον A5 επεξεργαστή και το νέο OS.

Αν το iPhone πρόκειται να είναι μια μικρή ανανέωση στο hardware του υπάρχον iPhone οι developers έχουν άπλετο χρόνο(5 μήνες)  να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους με τον A5 – που από ότι φαίνεται θα είναι η σημαντικότερη προσθήκη στο iPhone 5.

[ MacStories ]

One thought on “Επιλεγμένοι developers δοκιμάζουν πρωτότυπο iPhone 4 με τον νέο επεξεργαστή A5;

Comments are closed.