H Apple παρουσιάζει τα Apple Support Communities

Η Apple όπως γνωρίζουμε πάντα προσπαθεί να βοηθήσει τους πελάτες της με το καλύτερο δυνατό τρόπο! Σήμερα κάνει ακόμα μία τέτοια κίνηση παρουσιάζοντας την καινούρια της υπηρεσία Apple Support Communities.

Πρόκειται για μία αναβάθμιση του παλιού forum (discussion board) της Apple που υπάρχει στην σελίδα της και υποστηρίζει όλους τους χρήστες παγκόσμια πριν από το 2000. Την αναβαθμισμένη αυτή νέα υπηρεσία μπορούν να την χρησιμοποιήσουν όσοι θέλουν και είναι πάρα πολύ απλή στην χρήση της, ας δούμε ένα παράδειγμα.

Η σειρά των ερωτήσεων και των απαντήσεων είναι όπως στο προηγούμενο forum, αλλά με την καινοτομία να επιλέξουμε μία ένα συγκεκριμένο θέμα και να δούμε την πιο κατάλληλη απάντηση. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρούμε τις απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα που ψάχνουμε.

Υπάρχουν ακόμα επιλογές για να λάβουμε email όταν κάποιος απαντήσει σε μία ερώτηση μας. Θα ενημερωθούμε άμεσα για μία απάντηση στην ερώτηση μας.

Για να χρησιμοποιήσουμε την καινούρια αυτή υπηρεσία της Apple  το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό όπως θα κάναμε και σε άλλα forums. Με αυτή την καινούρια υπηρεσία η Apple δίνει μία εύκολη λύση σε όλους τους χρήστες για τις Apple συσκευές  τους.

[9to5Mac]