Η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει μία “έξυπνη” τηλεόραση

Σύμφωνα με μία αναφορά του Appleinsider η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς μία τηλεόραση High Definition (HD) η οποία θα έχει την δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Ο αναλυτής Bryan White φαίνεται πως η Apple σύντομα θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την δική της τηλεόραση. Πρόκειται για μία καινούρια συσκευή, με καινούρια χαρακτηριστικά και δυνατότητες που θα είναι πολύ πιο μπροστά από αυτές που μας προσφέρει το Apple TV.

“Ο συνδυασμός του πανίσχυρου οικοσυστήματος της Apple, η μοναδική έξυπνη σχεδίαση, και η δυνατότητα επανεφεύρεσης της κατηγορίας αυτών των προϊόντων, θα μπορούσε να κάνει την Apple πολύ ισχυρή στον τομέα τηλεοράσεων μέσα σε στα επόμενα χρόνια”, είπε ο αναλυτής

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε νέα σχετικά με την HD τηλεόραση της Apple με την δυνατότητα σύνδεσης στο internet. Λίγο καιρό πριν ο αναλυτής Gene Munster έκανε μία πρόβλεψη που έλεγε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει κάτι παρόμοιο και θα κοστίζει περίπου $2000.  Η συσκευή αυτή θα παρέχει πρόσβαση σε περιεχόμενο του iTunes μετά από την εγγραφή μας σε αυτό.

Η Apple τελευταία έχει αρχίσει να εργάζεται σε πολλούς τομείς δεν μπορούμε τι ακριβώς θα δούμε από αυτή αλλά θα μάθουμε μέσα στους επόμενους μήνες.

[AppleInsider]

One thought on “Η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει μία “έξυπνη” τηλεόραση

Comments are closed.