Rio – Η ταινία!

Το παιχνίδι που αρχικά έκανε την εμφάνιση του στο App Store της Apple, το γνωστό σε όλους Angry Birds, έρχεται δυναμικά και στις οθόνες του κινηματογράφου!  Το Angry Birds είχε μεγάλη ανταπόκριση έχοντας στο δυναμικό του εκατομμύρια downloads μέχρι και σήμερα!

Η ιδέα αυτή εκτός από το παιχνίδι, έχει πάρει και άλλες μορφές, όπως είναι αξεσουάρ για διάφορα κινητά και κουκλάκια. Το παιχνίδι έχει καταφέρει να κερδίσει εκατομμύρια fans σε όλο το κόσμο και πρόσφατα κυκλοφόρησε η καινούργια έκδοση του, Angry Birds Rio, το οποίο θα μεταφερθεί και στις μεγάλος οθόνες!

Περιμένουμε πως και πως να το δούμε μιας και έχουμε περάσει αμέτρητες ώρες με το παιχνίδι στο κινητό μας και όχι μόνο! Απολαύστε το trailer της ταινίας Rio στο παρακάτω Video! Μπορείτε επίσης, να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο Site της ταινίας!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p_8Pf8klXDU[/youtube]

[Chalkida News]

 

2 thoughts on “Rio – Η ταινία!

  • April 9, 2011 at 00:46
    Permalink

    Εεε όχι ρε παιδιά έλος. Η έκδοση Angry Birds Rio φτιάχτηκε για να κάνει promotion στην ταινία δεν είναι η ταινία η μεταφορά του παιχνιδιού. Μα καλά δεν ψάχνετε τα θέματα πριν κάνετε post ?
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rio_(film)#Marketing

    • April 9, 2011 at 14:24
      Permalink

      Source [Chalkida News]

Comments are closed.