Η Apple αυξάνει το επίπεδο μυστικότητας για τους προμηθευτές, μήπως τελικά το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει καλοκαίρι;

Σύμφωνα με διάφορα Blogs, σήμερα ακούγονται πολλά νέα σχετικά με την Apple η οποία προσπαθεί να αυξήσει το επίπεδο μυστικότητας με τους προμηθευτές έτσι ώστε να αποφύγει την επανελημένη διαρροή πληροφοριών σχετικά με τα καινούρια της προϊόντα που συμβαίνει συνεχώς τώρα τελευταία.

Αυτό που βλέπουμε στην πραγματικότητα όταν αρχίζουμε να μιλάμε για την επόμενη γενιά του iPhone, είναι ότι υπάρχει αρχικά το iPhone 4 για την Verizon αλλά και η αναμονή για το λευκό iPhone 4 που όπως έχουμε ακούσει πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην Άνοιξη. Ακόμα μπορούμε να σκεφτούμε ότι η έλλειψη που υπάρχει για τις φήμες του iPhone 5 δεν εξαρτάται από το αν πρόκειται να αναβληθεί η κυκλοφορία του, αλλά από το γεγονός ότι η Apple θέλει να αποφύγει να μειώσει τις πωλήσεις των iPhone 4 που υπάρχουν ακόμα στην αγορά (στην Ελληνική αγορά όμως όχι).

Σύμφωνα με τον Brian White της Ticonderoga Securities η Apple προσπαθεί να κρατήσει μυστικό το iPhone 5 για να αποφύγει την μείωση ζήτησης του iPhone 4 και ειδικά των μοντέλων που κυκλοφόρησαν για τους πελάτες της Verizon τον Φεβρουάριο.

Το έγκυρο site The Loop αναφέρει:

Το iPhone 5 βρίσκεται κανονικά στο πρόγραμμα. Στο πρόγραμμα της Apple.

Είτε σας αρέσει είτε όχι, η Apple δεν έχει καμία υποχρέωση να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας για ένα καινούριο προϊόν. Αν για κάποιον λόγο αποφάσισαν να αλλάξουν την ημερομηνία κυκλοφορίας τότε σημαίνει ότι έγινε γιατί καλύπτει καλύτερα την στρατηγική της, έγινε απλά μια αλλαγή, όχι καθυστέρηση στην κυκλοφορία της συσκευής.

Πιστεύετε πως υπάρχει περίπτωση να δούμε το iPhone 5 τον Ιούνιο;

[RazorianFly][AppleInsider][TheLoop]