Desire app, κρατήστε χρήματα για τις αγορές σας | AppStore

Καθημερινά βλέπουμε πράγματα που θέλουμε να αγοράσουμε, από το iPad 2 της Apple μέχρι κάποια ρούχα ή οτιδήποτε μας αρέσει. Σίγουρα μια εφαρμογή που μπορεί να μας δώσει την δυνατότητα να γράψουμε αυτά που θέλουμε να αγοράσουμε αλλά και για τα χρήματα.

[appscreens 420140942]

[app 420140942]

Η εφαρμογή Desire η οποία είναι δωρεάν για το Σαββατοκύριακο, στοχεύει να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτά που θέλετε και να διαχειριστείτε τα χρήματα σας ώστε να το πετύχετε αυτό.

Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή μπορείτε να προσθέσετε όλα τα αντικείμενα που θέλετε να παρακολουθήσετε. Εύκολα μπορούμε να προσθέσουμε ένα καινούριο αντικείμενο δίνοντας ένα όνομα και ορίζοντας την τιμή του. Αφού προσθέσουμε ένα αντικείμενο μπορούμε να γράψουμε τα χρήματα που κρατάμε για αυτό ή να τα αφαιρέσουμε αν χρειαστούν για κάποιον άλλο σκοπό. Ακόμα υπάρχει το ιστορικό που μπορούμε να δούμε όλα τα χρήματα που έχουν προσθέσει ή αφαιρέσει για οποιοδήποτε λόγο.

Φυσικά δεν φτάνει μόνο η εφαρμογή πρέπει να προσέχουμε και που ξοδεύουμε οι ίδιοι τα χρήματα μας αν θέλουμε να καταφέρουμε να αποκτήσουμε ότι γράφουμε στην εφαρμογή.

Η εφαρμογή Desire app είναι συμβατή με iPhone, iPad και iPod touch. Απαιτεί iOS 4.2 ή νεότερο.