Real Racing 2 HD, τώρα με υποστήριξη Full HD 1080p

Η Firemint ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι το τελευταίο update για το παιχνίδι Real Racing 2 HD υποστηρίζει πλήρως fullscreen 1080p video out. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε κάτοχος του iPad 2 και έχετε το Real Racing 2 HD μπορείτε να συνδέσετε το iPad 2 στο HDMI της τηλεόρασης σας και να απολαύσετε το παιχνίδι σε μια μεγαλύτερη οθόνη.

Φυσικά μιλάμε μόνο για το πρώτο παιχνίδι αλλά πολύ σύντομα ελπίζουμε να δούμε ακόμα περισσότερα με κάποιο ίδιο update. Αυτό θα ανεβάσει πάρα πολύ την iOS πλατφόρμα και φυσικά η Apple δεν θα σταματήσει εκεί, τώρα με τον καινούριο A5 επεξεργαστή θα έχει την δυνατότητα να προσθέσει το video mirroring και στο iPhone επόμενης γενιάς. Κάτι τέτοιο θα μας έδινε την δυνατότητα να βλέπουμε το παιχνίδι στην μεγάλη μας οθόνη αλλά να το χειριζόμαστε με το iPhone ή το iPad μας. Τρομερή εμπειρία!

Η τελευταία έκδοση του Real Racing 2 HD δεν αλλάζει απλά την ανάλυση, αντίθετα πρόκειται για Full HD που το βλέπουμε στην μεγάλη μας τηλεόραση ή οθόνη. Τρέχει στα 30 frames per second (fps) ενώ το iPad είναι συνδεδεμένο με την οθόνη μέσω του αντάπτορα HDMI. Τέλος στην οθόνη της συσκευής θα βλέπουμε μόνο τον χάρτη της τοποθεσίας μας σε πραγματικό χρόνο.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε το demo video.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ALKm0Leuc7c&feature=player_embedded[/youtube]

Ζητήσαμε σήμερα για demo να συνδέσουμε και να δούμε το video mirroring στην 27″ Apple Cinema Display με το iPad 2 στο παιχνίδι Infinity Blade αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν όλα τα απαιτούμενα, φυσικά θα ξαναπροσπαθήσουμε και σύντομα θα ανεβάσουμε κάποιο video.

[MacStories]

One thought on “Real Racing 2 HD, τώρα με υποστήριξη Full HD 1080p

Comments are closed.