iPhone parts επόμενης γενιάς αποκαλύπτουν design παρόμοιο με του iPhone 4

Το 9to5Mac και οι πηγές του μέσα στην Foxconn αποκαλύπτουν ότι το design της επόμενης γενιάς iPhone θα είναι παρόμοιο με αυτό του iPhone 4 και τώρα έχει περισσότερες λεπτομέρειες σύμφωνα με κάποια parts.

Η Replace Base προμήθευσε στα παιδιά του site το dock connector και την είσοδο ακουστικών από το iPhone επόμενης γενιάς. Ενώ αυτά τα parts δεν έχουν κάτι να προσφέρουν σε κάποιον απλό χρήστη, το iFixYouri έριξε μια ματιά σε αυτά τα parts και επαληθεύει κάποια πράγματα.

Αρχικά σε αυτά τα parts μπορούμε να δούμε ότι, το iPhone 5ης γενιάς θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και … λευκό.

Το iPhone home button θα υπάρχει κανονικά και δεν θα αφαιρεθεί όπως έχουμε διαβάσει σε φήμες τους προηγούμενους μήνες. Η είσοδος ακουστικών έχει επανασχεδιαστεί και μπορεί να μοιάζει με αυτή του iPad 2. Το μέρος του καλωδίου που συνδέεται με την μητρική συνήθως βρίσκεται στην άκρη του καλωδίου αλλά στο καινούριο iPhone βρίσκεται στην μέση. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια περίπτωση το μέρος να μετακινηθεί και να τοποθετηθεί στο κάτω μέρος της συσκευής.

Ακόμα η Apple μεταφέρει την είσοδο ακουστικών στο κάτω μέρος της συσκευής στο καινούριο iPhone. Αυτό δεν σημαίνει ότι μετακινεί τα κουμπιά του ήχου ή οτιδήποτε άλλο, απλά πως χρειάζεται χώρο για κάτι καινούριο. Τα παιδιά από το 9to5Mac λένε πως πρόκειται για μεγαλύτερο επεξεργαστή, περισσότερη χωρητικότητα, ίσως μεγαλύτερη μπαταρία, καλύτερη κάμερα, chip 4G, Gobi CDMA/GSM ή ακόμα και το NFC.

Όλα αυτά θα είναι στο iPhone 5 το οποίο θα έχει ίδιο σχήμα με το iPhone 4, αυτό φυσικά δεν θα απαγορεύσει στην Apple την τοποθέτηση μεγαλύτερης οθόνης, κάποιον διπύρηνο Α5 επεξεργαστή, περισσότερη RAM και μεταλλική πλάτη. Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν έχει αναφέρει τα ηχεία, μήπως θα προσπαθήσει να φέρει το ίδιο σχέδιο ηχείων που έχει και το iPad 2;

[9to5Mac]