Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 4.3

Πριν λίγο η Apple κυκλοφόρησε την καινούρια έκδοση iOS 4.3. Η καινούρια έκδοση είναι διαθέσιμη για iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (3ης και 4ης γενιάς) και το iPad. Μπορείτε (αν δεν έχετε jailbroken συσκευή) να κατεβάσετε του καινούριο firmware από το iTunes ή από την ιστοσελίδα της Apple.

Με το iOS 4.3 υπάρχει μια σειρά από καινούρια χαρακτηριστικά όπως το προσωπικό hotspot για το iPhone 4 που μας δίνει την δυνατότητα να μοιράσουμε την 3G σύνδεση μας σε άλλες συσκευές που υπάρχουν γύρω με WiFi, USB ή ακόμα και Bluetooth.

Το AirPlay υποστηρίζει τώρα το Mobile Safari αλλά και πολλές εφαρμογές τρίτου κατασκευαστή. Ο Safari όπως μάθαμε από την παρουσίαση έχει πολύ καλύτερες αποδόσεις με την καινούριο Nitro Engine και έχουμε δυνατότητα να κάνουμε stream τα περιεχόμενα από την iTunes Library μέσω του iTunes Home Sharing σε οποιαδήποτε iOS συσκευή βρίσκεται στο τοπικό μας δίκτυο.

Οι αλλαγές στο iPad είναι στο διακόπτη της περιστροφής/mute, τον οποίο ποια μπορούμε εμείς να ρυθμίσουμε την λειτουργία του.

Η Apple κυκλοφόρησε επίσης και τρεις διαφορετικές εκδόσεις για το iPad. Σύμφωνα με το MacStories μάλλον πρόκειται για τα τρία μοντέλα (WiFi, GSM και CDMA) τα links μπορείτε να βρείτε στην συνέχεια.