Εμφανίστηκαν iPhone 4 64GB στο Hong Kong;

Όπως σημειώθηκε από το M.I.C. Gadget φαίνεται ότι μια σειρά από iPhone 4 με χωρητικότητα 64GB πωλείται στην μαύρη αγορά του Hong Kong.

Οι πωλητές ισχυρίζονται ότι πρόκειται για κάποια πρωτότυπα που κατάφεραν να αποκτήσουν από την Apple με κάποιο τρόπο, τρέχουν το λειτουργικό iOS 4.1 build 8B117 και στο ID της συσκευής έχουν τα γνωστά XXXX που έχουμε δει σε πολλά πρωτότυπα μοντέλα iPhone.

Τώρα, αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Υπάρχει όπως κάποια στιγμής που θα πρέπει να ξεκολλήσει η χωρητικότητα από τα 32GB και στο iPhone, από την άλλη όμως μην ξεχνάμε πως ακούγονται πολλά για Cloud υπηρεσίες που θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε την μουσική μας και να την κάνουμε stream μέσω internet. Αυτό φυσικά δεν είναι δικαιολογία για να μην επεκταθεί η χωρητικότητα, γιατί υπάρχουν και οι δυνατότητες εγγραφής video στο iPhone όπως και πρέπει να αναφέρουμε το μέγεθος που αρχίζουν και “πιάνουν” πάρα πολλά παιχνίδια όπως για παράδειγμα το RAGE. Όπως και να ‘χει σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερη χωρητικότητα στο iPhone μας.

Εσείς τι πιστεύετε;

[MacStories]