Celeste, τα πρώτα screenshots και πληροφορίες σχετικά με το πολυαναμενόμενο καινούριο tweak!

Νωρίτερα μιλήσαμε για το Celeste ένα καινούριο tweak που “ξεκλειδώνει” το bluetooth για τις iOS συσκευές και μας δίνει την δυνατότητα να στείλουμε και να λάβουμε αρχεία μέσω bluetooth από ένα iPhone σε ένα άλλο ή σε οποιοδήποτε άλλο κινητό. Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε τα δύο πρώτα screenshots όπως και μερικές πληροφορίες που μαζέψαμε από τα διάφορα tweets.

Αρχικά μπορούμε να πούμε ότι το tweak Celeste θα βρίσκεται σε κάθε εφαρμογή. Το tweak φαίνεται ότι έχει προγραμματιστεί τέλεια σαν να είναι κάποια λειτουργία που η ίδια η Apple προσθέτει στο λειτουργικό.

Στο πρώτο screenshot μπορούμε να δούμε ότι εφόσον έχουμε ενεργοποιημένο το bluetooth στην συσκευή μας θα μπορούμε να λαμβάνουμε αρχεία σε οποιαδήποτε εφαρμογή και αν βρισκόμαστε και η ειδοποίηση θα γίνεται με ένα popup μήνυμα, στο οποίο θα μπορούμε να επιλέξουμε αν θέλουμε ή όχι να λάβουμε το αρχείο.

Στο δεύτερο screenshot μπορούμε να δούμε το μενού με τις λειτουργίες για τις φωτογραφίες μας με την καινούρια επιλογή για αποστολή του αρχείου μέσω bluetooth σε κάποια άλλη συσκευή ή στον υπολογιστή μας

Τέλος γνωρίζουμε (σύμφωνα με tweets) ότι το Celeste θα υποστηρίζει το iPhone, iPod touch και το iPad με iOS 4.0 ή νεότερο και ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή, την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της, όλες τις δυνατότητες αλλά και τα χαρακτηριστικά της. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει τον μέσα στον μήνα Μάρτιο στο Cydia.

Σημείωση: η συσκευή σας θα πρέπει να είναι jailbroken για να χρησιμοποιήσετε το Celeste.

Thanks iSpazio