Το iOS 4.3 δεν έχει υπηρεσίες MobileMe για μοίρασμα των media;

Όπως σημειώθηκε από το iLounge φαίνεται ότι ανάμεσα στα πολλά χαρακτηριστικά του iPad 2 που ανακοινώθηκαν χθες, δεν είδαμε πουθενά ούτε μια αναφορά για μοίρασμα των video και των φωτογραφιών μέσα από το MobileMe.

Ενώ η συσκευή έχει δύο κάμερες και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να γράψουμε video,  να κάνουμε κλήσεις μέσω FaceTime και να παίξουμε με τις φωτογραφίες μας στο Photo Booth δεν ακούστηκε πουθενά το MobileMe media sharing και μπορούμε να το επαληθεύσουμε αυτό και από την σελίδα της Apple που όπως μπορούμε να δούμε στην παραπάνω εικόνα αναφέρετε μόνο σε upload του video στο YouTube ή στην αποστολή του με mail.

Πρόσφατα διαβάσαμε ότι η Apple δουλεύει πάνω σε κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές για το MobileMe, που αναφέρουν ότι το MobileMe πρόκειται να γίνει μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία με πρόσβαση σε cloud για μουσική, ταινίες και διάφορες κοινωνικές υπηρεσίες. Ο κώδικας βρίσκεται μέσα στις beta του iOS 4.3 και πρόκειται για μια καινούρια υπηρεσία που θα μας δώσει την δυνατότητα να μοιραζόμαστε φωτογραφίες και video με τους φίλους μας μέσω του MobileMe.

Αν τελικά δεν κυκλοφορήσει η Golden Master έκδοση του iOS 4.3 και απόψε ή σε μια από τις επόμενες μέρες, μήπως η Apple ετοιμάζει και άλλες αλλαγές για το iOS 4.3 που δεν θα μάθουμε πριν την τελική έκδοση που θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου;

[MacStories]