Ο αγώνας του Geohot ενάντια στην Sony

Ο διάσημος hacker δημιούργησε ένα καινούριο blog για να ζητήσει την βοήθεια από τους οπαδούς του και όχι μόνο, ενάντια στην μάχη με την Sony.

Ο Geohot μας ενημερώνει:

Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Είναι η πρώτη φορά που ζητάω κάτι τέτοιο. Σας παρακαλώ υποστηρίξτε με σε αυτό και διαδώστε το. Θα ήθελα πριν αυτό φτάσει στην δίκη η Sony να πρέπει να αντιμετωπίσει τους καλύτερους δικηγόρους που υπάρχουν. Μαζί μπορούμε να διορθώσουμε το σύστημα.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Sony έκανε μήνυση στον Geohot επειδή κατάφερε να κάνει jailbreak το PS3. Αυτή είναι μια περίπτωση που θα μπορούσε να έχει τεράστιες διακλαδώσεις για τα καταναλωτικά δικαιώματα.

Η βιβλιοθήκη του Κογκρέσου έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι το Jailbreak σε smartphones είναι νόμιμο αλλά δεν έχουν αναφέρει τίποτα για τις παιχνιδομηχανές. Ο Geohot έχει βοηθήσει πολλές φορές τους χρήστες iPhone με τα jailbreak του. Τώρα προτείνουμε σε όλους όσους θέλουν να κάνουν δωρεά για τον σκοπό που θέλει.

Φυσικά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες στο site http://www.geohot.com ή στο καινούριο blog Geohot Got Sued.

[ iClarified ]