FBPhotoSave, ένα tweak που μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε τις φωτογραφίες από το Facebook σε υψηλή ποιότητα | Cydia

Το FBPhotoSave είναι ένα καινούριο tweak για το iPhone και το iPod touch που κυκλοφόρησε στο Cydia Store. Δημιουργήθηκε από τον χρήστη του iSpazio, Filippo Bigarella, και θα μας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε σε υψηλή ανάλυση τις φωτογραφίες που θέλουμε από την επίσημη εφαρμογή του Facebook με μερικές απλές χειρονομίες.

Το tweak δουλεύει πολύ απλά με την εφαρμογή του Facebook που είναι διαθέσιμη στο App Store και μας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε την υψηλή ανάλυση των φωτογραφιών άμεσα στην συσκευή σας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε πατημένο το δάχτυλο μας στην φωτογραφία και μόλις δείτε το μήνυμα να πατήσετε για να αποθηκεύσετε την φωτογραφία.

Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το tweak, και να αυξήσετε την ποιότητα της φωτογραφίας που θα αποθηκεύσετε. Το πακετάκι αυτό είναι μικρό και ελαφρύ και χρησιμοποιεί μόνο 1mb RAM και μόνο όταν αποθηκεύει την φωτογραφία. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και ένα demo video.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hsESjC_LF38&feature=player_embedded[/youtube]

Το FBPhotoSave θα το βρείτε στο Cydia Store και η τιμή του θα είναι περίπου €0.70.

[ iSpazio ]

3 thoughts on “FBPhotoSave, ένα tweak που μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε τις φωτογραφίες από το Facebook σε υψηλή ποιότητα | Cydia

Comments are closed.