Ακόμα μια επαλήθευση ότι θα υπάρχει μπροστά κάμερα στο iPad 2

Το 9to5Mac ξαναφέρνει στην επιφάνεια το θέμα με την μπροστά κάμερα του iPad 2 και επαληθεύει για ακόμα μία φορά την ύπαρξη της.

Στο παρελθόν διαβάσαμε πολλές φήμες σχετικά με την κάμερα στο μπροστά μέρος του iPad 2. Το 9to5Mac για ακόμα μία φορά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με τις καινούριες ζελατίνες προστασίας οθόνης για το iPad 2 από τα οποία μπορούμε να καταλάβουμε ότι η κάμερα είναι στο κέντρο πάνω από την οθόνη.

Τα νέα αυτά επαληθεύουν τα προηγούμενα της Reuters, και ότι όντως υπήρχε μια περίεργη συσκευή στην παρουσίαση της The Daily και ότι αυτό μπορεί να ήταν το iPad 2 εφόσον είχε την κάμερα πάνω από την οθόνη.

Πιο πάνω βλέπουμε επίσης μια φωτογραφία με την σύγκριση της ζελατίνας της 2ης γενιάς iPad με αυτή της πρώτης. Αυτή η φωτογραφία μας δείχνει επίσης ότι από άποψη μεγέθους οθόνης το καινούριο iPad δεν θα διαφέρει και πολύ. Με την κυκλοφορία του SDK που κυκλοφορεί για developers γνωρίζουμε ήδη ότι η ανάλυση της καινούριας οθόνης του iPad θα είναι 1024×768 σαν αυτή ακριβώς που έχει και το ήδη υπάρχον.

[ 9to5Mac ]