Η Apple σχεδιάζει τηλεόραση;

Δεν μιλάμε για το Apple TV αλλά για τηλεόραση Apple. Η Apple δημοσίευσε ότι ψάχνει άτομα για μια καινούρια θέση εργασίας που θα δουλέψουν στην επόμενης γενιάς τεχνολογία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.


Η Apple χρειάζεται άτομα που θα δουλέψουν στην πρώτη γραμμή της καινούριας διαχείρισης σχεδίασης και τεχνολογίας με την εταιρία που θέλει να φέρει και άλλες καινοτομίες στην βιομηχανία.

Η θέση περιλαμβάνει αρχικά την ανάπτυξη της απογραμμικής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής πυκνότητας για τις πλατφόρμες Macintosh επόμενης γενεάς της Apple που εκτείνονται από τους φορητούς, τους υπολογιστές γραφείου, τους κεντρικούς υπολογιστές, τις αυτόνομες οθόνες και τις τηλεοράσεις.

Η Apple ξεχωρίζει τις αυτόνομες οθόνες από τις τηλεοράσεις ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για πραγματικές τηλεοράσεις και όχι τις γνωστές Apple LED Displays. Η Apple έχει ένα αξεσουάρ τηλεόρασης που ονομάζεται Apple TV και η δημοσίευση αυτής της θέσης δεν το αναφέρει πουθενά.

Πιστεύουμε ότι έρχεται σιγά σιγά και η πρώτη Τηλεόραση από την Apple και φήμες πριν λίγα χρόνια αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Η πρώτη αναφορά έγινε το 2009 από τον αναλυτή Gene Muster και λίγες βδομάδες πριν έγινε η τελευταία.

[ 9to5Mac ]