Animatr, ένα καινούριο δωρεάν tweak για να αλλάξετε τα animations του iOS [Video]

Ο developer qwertyoruiop, που έχει δημιουργήσει στο παρελθόν και το PhotoMail, το RoundCorners μόλις κυκλοφόρησε το Animatr, ένα καινούριο και δωρεάν tweak για το iPhone και το iPod touch.

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε και από το όνομα, με το Animatr μπορούμε να αλλάξουμε τα animations από το γραφικό περιβάλλον του iOS, δίνοντας μας την δυνατότητα να προσθέσουμε ένα ειδικό εφέ σε όλα τις αλλαγές των μενού, από το άνοιγμα μιας εφαρμογής μέχρι και στην απλή εμφάνιση του copy/paste μενού. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ένα video του iSpazio για να καταλάβετε καλύτερα τι ακριβώς κάνει το tweak!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HX9iQJ8vYy4&feature=player_embedded [/youtube]

Μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα των εφέ μέσα από τις ρυθμίσεις, κάνοντας τα πάντα πολύ πιο γρήγορα ή πιο αργά. Ο developer δίνει επίσης το source code της εφαρμογής και μπορείτε να τον βρείτε εδώ. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε έναν απλό οδήγό για να κάνετε εγκατάσταση το Animatr.

Οδηγίες

1. Κάντε εγκατάσταση το iFile από το Cydia

2. Μπείτε από την iOS συσκευή σας σε αυτό το άρθρο

3. Πατήστε στο link εδώ για download animatr_0.0.1-2.deb

4. Μόλις κατεβάσετε το αρχείο πατήστε Open with iFile και μετά Installer. Κάντε ένα respring και είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το καινούριο tweak.

[ iSpazio ]