Joypad, κάντε το iPhone χειριστήριο για παιχνίδια στο Mac και στο PC | AppStore

Το Joypad είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να βρείτε στο App Store και μετατρέπει το iPhone σας σε χειριστήριο για παιχνίδια.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να πατάτε πολλά κουμπιά ταυτόχρονα ελέγχοντας τα πλήκτρα κατεύθυνσης. Τα κουμπιά είναι αρκετά μεγάλα, επειδή ειδικά στην αρχή μπορεί να έχετε διάφορες δυσκολίες και να κάνετε λάθη. Ωστόσο αυτή η λύση προτείνεται για αυτούς που έχουν μεγάλα χέρια ή δάχτυλα.

[app 363936906]

[appscreens 363936906]

Αν και δεν υπάρχουν “φυσικά” κουμπιά δεν είναι απαραίτητο να κοιτάτε στην συσκευή ενώ παίζετε. Το Joypad έχει τέτοια σχεδίαση ώστε να προσφέρει ευελιξία και να μην χρειάζεται να ανησυχείτε αν πατάτε τα σωστά κουμπιά. Η εφαρμογή όμως δεν προτείνεται για περίπλοκα παιχνίδια που θέλουν συνδυασμούς κουμπιών.

Για να συνδέσετε το iPhone στο Mac ή στο PC σας, το μόνο που χρειάζεται είναι μια σύνδεση WiFi ή ένας ad hoc client που να επιτρέπει να δημιουργήσετε και να ρυθμίσετε προφίλ ανάλογα με το παιχνίδι που παίζετε.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε δύο video με την παρουσίαση αυτής της εφαρμογής.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8zDUO-qhJ00&feature=player_embedded [/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IvO0yu6p7M8&feature=player_embedded [/youtube]

Το Joypad είναι συμβατό με το iPhone, iPad, iPod touch και απαιτεί iOS 3.2 ή νεότερο. Ακόμα μπορείτε να βρείτε και μια Lite έκδοση στο AppStore για να το δοκιμάσετε.

[ MacStories ]