Τα εικονίδια του Pages υποστηρίζουν την Retina display του iPad 2;

Το site 9to5Mac έκανε μια πολύ ενδιαφέρον ανακάλυψη, προφανώς τα εικονίδια της εφαρμογής Pages της Apple η οποία είναι διαθέσιμη μέχρι στιγμής μόνο για το iPad υποστηρίζουν την Retina display. Η ερώτηση, όπως καταλαβαίνετε είναι: θα δούμε την εφαρμογή του Pages για το iPhone σύντομα ή το iPad 2 θα έχει Retina display;

Το Pages για όσους δεν γνωρίζουν είναι το Word της Apple και η εφαρμογή βρίσκεται μέσα στην σουίτα iWork που μέχρι στιγμής κυκλοφορεί μόνο για το iPad και τα Mac. Τα εικονίδια που βρέθηκαν και υποστηρίζουν την Retina display ωστόσο επαναφέρουν τις φήμες για την οθόνη του iPad 2. Μπορεί όμως να μην είναι αυτός ο λόγος που υπάρχει υποστήριξη στο Pages για την Retina display.

Αρχικά, ο πρώτος λόγος που μπορεί να υπάρχουν αυτά εκεί είναι σίγουρα ότι μπορεί το iPad επόμενης γενιάς να έχει την ίδια τεχνολογία με αυτή που υπάρχει στο iPhone και το iPod touch 4ης γενιάς.

Η δεύτερη πιθανότητα είναι ότι η σουίτα του iWork θα κυκλοφορήσει σύντομα και για το iPhone.

Τέλος μπορεί η Apple να βρήκε μια καινούρια Retina display για το iPad όπως επίσης και να δουλεύει για την έκδοση του iWork για το iPhone.

[ 9to5Mac & iSpazio ]