Bop It!, η επιλογή της Apple για παιχνίδι της εβδομάδας

Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει ένα παιχνίδι που θέλει να γνωρίσουν όλοι οι χρήστες του App Store. Το παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα είναι το Bop It!.

BOP IT!TWIST IT! PULL IT! Είναι μερικοί από τους όρους του εθιστικού αυτού παιχνιδιού που έκανε την εμφάνιση του στο iPhone και το iPod Touch.

[appscreens 395310586]

[app 395310586]

Απλά ακούστε τις οδηγίες και ετοιμαστείτε να αντιδράσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ξεκινήστε το παιχνίδι κάνοντας τις χαρακτηριστικές κινήσεις, ώστε να ξεκλειδώσετε αντικείμενα αποκλειστικά για το iPhone και iPod Touch. Διαλέξτε μεταξύ 4 πιστών στο Single Player mode και 4 πιστών μεταξύ στο Multiplayer mode. Παίξτε για τη διασκέδαση σας ή μεταφέρετε τα αποτελέσματα σας στο Facebook για να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας.

ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι πολύ εύκολος, αφού χρησιμοποιεί την οθόνη αφής του iPhone και iPod Touch ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε το παιχνίδι με το καλύτερο τρόπο. Απλά ακούστε τις οδηγίες κάθε φορά που σας δίνονται στην οθόνη και χρησιμοποιήστε τις χαρακτηριστικές κινήσεις πρώτου τελειώσει ο χρόνος.

Ακόμα μπορείτε να καλέσετε τους φίλους και να παίξετε μαζί, μέσα από το Cooperative mode που σας επιτρέπει να συνεργαστείτε με τους φίλους ή ακόμα και να τους ανταγωνιστείτε στο Head 2 Head mode. Τέλος μπορείτε στο τέλος να μοιραστείτε τα αποτελέσματα σας μεταξύ των φίλων σας στο Facebook.

Το BopIt! είναι συμβατό με το iPhone, iPad, iPod touch και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.