Αφαίρεση του VLC για iOS από το App Store;

Η δημοφιλής εφαρμογή VLC Media Player για το iOS που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα για το iPhone, iPod touch και το iPad μπορεί σύντομα να αφαιρεθεί από το App Store μετά από ένα παράπονο που έγινε σχετικά με αυτό από την Videolan.

Το site MacStories αναφέρει σχετικά:

Βασικά υπάρχει ένα πρόβλημα: το VLC είναι ένα open source πρόγραμμα που δίδεται κάτω από την άδεια της GNU (ή αλλιώς γνωστή ως GPL) ενώ το VLC για το iOS, όπως μπορούμε να καταλάβουμε εφόσον δίδεται μέσω του App Store ότι είναι κάτω από τους όρους του Apple iTunes. Ένας από αυτούς τους όρους είναι ότι δεν επιτρέπετε να γίνει η εγκατάσταση μιας εφαρμογής δωρεάν ή πληρωμένης σε παραπάνω από πέντε συσκευές.

Τα παραπάνω είναι πληροφορίες που μας εξηγούν γιατί μπορεί να αφαιρεθεί σύντομα το VLC από το App Store. Γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο κατεβάστε το VLC τώρα για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμα και αν αφαιρεθεί από το App Store.

[app 390885556]

One thought on “Αφαίρεση του VLC για iOS από το App Store;

  • November 1, 2010 at 21:59
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Αφαίρεση του VLC για iOS από το App Store;: Η δημοφιλής εφαρμογή VLC Media Player για το iOS που κυκλοφόρησε την π… http://bit.ly/bofJve</span></span&gt;

Comments are closed.